Despre noi

Service roti mobil

Fondata in 2005 compania PREMIUM ANVELOPE SERVICE-ROTI SRL are mai mult de 10 ani de experienta in domeniul service roti.
Service-ul mobil de anvelope vine sa completeze serviceul fizic pe cere-l avem in sediul din str. Cutitul de argint nr 2B, sector 4, Bucuresti unde echipa noastra specializata de vulcanizare se ocupa de autoturisme, TIR si camioane.

Totodata avem hotel de anvelope si suntem importatori de anvelope.

Pe langa anvelope de autoturisme comercializam si cauciucuri pentru utilaje agricole, camioane, tiruri si tractoare.

Chiar deca aveti un singur autovehicul sau o flota intreaga si nu aveti timp sa ajungeti la vulcanizare puteti da un singur telefon si pe urma ne ocupam noi. Cu noi autovehiculul sau flota dumneavoastra e pe maini bune.

Personalul nostru poate efectua orice tip de manopera de vulcanizare prin reparare sau inlocuire, si asta la cele mai bune preturi.

SC PREMIUM ANVELOPE SERVICE ROTI SRL va ofera manopera de vulcanizare la preturi fara concurenta si vine de fiecare data cu oferte promotionale pentru schimbul complet de anvelope. Acest schimb, dupa cum bine stim se face de 2 ori pe an: la inceputul sezonului rece se monteaza anvelopele de iarna si la inceputul sezonului cald se monteaza anvelopele de vara. Astfel, profilul anvelopei va oferi o aderenta optima si un plus de incredere cand sunteti la volanul masinii.